CONTAINER HUREN Kachtem

Container huren in Kachtem voor bouwafval, tuinafval, afval A-hout, B-hout, C-hout, gemengd afval, gevaarlijk afval voor particulieren & bedrijven

Een container huren bij ons kan via een eenvoudige telefoon of email.

De plaatsing van uw container gebeurt op het afgesproken tijdstip en op de aangeduide plaats. Voor de afhaling wachten we op uw bericht. Er zijn 5 dagen inbegrepen in onze prijs zodat u zich niet hoeft op te jagen. Natuurlijk kan de container ook eerder afgehaald en eventueel verwisseld worden.

Kleine of grote container huren?

Onze containerdienst heeft exemplaren met volumes tussen de 8 m³ en de 32 m³, dus van pas voor elke opdracht en situatie. Het kan gaan om kleine verbouwingswerken bijvoorbeeld maar toch net teveel om zélf naar het containerpark te brengen. Ofwel is de werf moeilijk toegankelijk, beschikt u over weinig plaats om de container te zetten of wenst u om wat gemakkelijker te kunnen laden een lage container te hebben. Dan is een kleine afzetcontainer ideaal.

Grote containers zijn er voor grote volumes, als het snel moet gaan en de toegankelijkheid goed is.

Containerverhuur voor particulieren, aannemers, tuinaanleggers, gemeentebesturen, intercommunales

We doen aan containerverhuur voor de volgende afvalstromen.

  • Container bouwafval (steenpuin, betonpuin, keramiek, grond, zand, stabilisé, isolatie)
  • Container tuinafval (snoeisel, boomstronken, boomwortels, takken, gras, bladeren)
  • Container houtafval (onbehandeld A-hout, behandeld B of C-hout)
  • Container gemengd afval (bouwcontainer voor divers afval: puin, gips, metaal, hout)
  • Container voor het opruimen van inboedels (sterfgeval, verhuis, verkoop, leegstand)

De klanten zijn particulieren, bouwbedrijven, schrijnwerkers, tuinaannemers, gemeenten en intercommunales. Alle afvalstromen worden reglementair verwerkt.

Containerdienst: klein familiebedrijf uit de directe regio

Een container huren te Roeselare of omstreken doet best bij een lokale speler: dit is evident goedkoper door de korte verplaatsingen en de dienstverlening kan soepeler. We zijn in de containerverhuur een kleine speler met alle troeven van dien: goed in prijs, service in functie van de klantenbehoeften, correct en altijd goedgemutst. Bedankt voor het vertrouwen.